RPTools.net
http://forums.rptools.net/

What Macro is being run?
http://forums.rptools.net/viewtopic.php?f=12&t=27358
Page 1 of 1

Author:  Templar [ Mon Sep 25, 2017 5:41 pm ]
Post subject:  What Macro is being run?

Hi,

Is there a way of determining what macro is being run?

e.g. If I have a Macro on the Campaign Window called "Heal" that heals a character with an output like: "HP healed to 25"
and a player has an exact duplicate macro on his Global window.
Is there a way to know which one has been run?

Templar

Author:  jackolas [ Mon Sep 25, 2017 6:32 pm ]
Post subject:  Re: What Macro is being run?

The simple way is: You can add an hidden line to the end of both macro's that will display a messages that only the game master can see?

Code:
<!-- Your entire macro -->
[G, R: "This is macro 1"]

more complex method is by creating a "Text Output" function and use that to display a message to the game master.


btw, there is a Macro help section under the Maptools Subforum: viewforum.php?f=20

Author:  Templar [ Mon Sep 25, 2017 7:26 pm ]
Post subject:  Re: What Macro is being run?

Oops, thanks for that. I will use that if future.

Author:  aliasmask [ Mon Sep 25, 2017 8:30 pm ]
Post subject:  Re: What Macro is being run?

You use Wiki: getMacroLocation() to determine where a macro is being run from as well.

Author:  RPTroll [ Tue Sep 26, 2017 5:29 am ]
Post subject:  Re: What Macro is being run?

There's also Wiki: getMacroName().

Page 1 of 1 All times are UTC - 6 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/