RPTools.net

Discussion and Support

Skip to content

It is currently Tue Nov 21, 2017 10:52 pm 




Forum rules


PLEASE don't post images of your entire desktop, attach entire campaign files when only a single file is needed, or generally act in some other anti-social behavior. :)



Reply to topic  [ 5 posts ] 

Previous topic | Next topic 

  Print view

Author Message
 Offline
Kobold
 
Joined: Wed Dec 05, 2012 11:53 am
Posts: 2
 Post subject: "Default" resources ?
PostPosted: Wed Dec 05, 2012 12:02 pm 
Hey,

I'm trying to learn how to use Maptool, and started with this tutorial : http://lmwcs.com/rptools/wiki/Introduction_to_Mapping/

Problem is, when I get to the Tokens part, it says to pick a token in the Default folder in the ressource library (http://lmwcs.com/rptools/wiki/Image:Default-library.jpg) but when I start Maptool, my resource library is completely blank/empty, there's isn't a single folder in it.

How can I get those default resources? Can't find any mention about it in the tutorial

Thanks


Top
 Profile  
 
User avatar  Offline
Demigod
 
Joined: Mon Jun 29, 2009 9:37 am
Posts: 3108
Location: Germany
 Post subject: Re: "Default" resources ?
PostPosted: Wed Dec 05, 2012 12:32 pm 
The default folder should be there.

You can try to restore it by using HELP -> RESTORE DEFAULT IMAGES from the menu.

If that doesnt help try to reinstall. If that doesnt help come here for more advice.

_________________
HELP: GETTING STARTED WITH MAPTOOLS - TUTORIALS, DOCS, VIDEOS, TOOLS, ETC.

most complete list of my maptool stuff


Top
 Profile  
 
 Offline
Kobold
 
Joined: Wed Dec 05, 2012 11:53 am
Posts: 2
 Post subject: Re: "Default" resources ?
PostPosted: Wed Dec 05, 2012 12:43 pm 
RESTORE DEFAULT IMAGES worked, thanks! :)


Top
 Profile  
 
 Offline
Kobold
 
Joined: Wed Apr 19, 2017 9:16 am
Posts: 3
 Post subject: Re: "Default" resources ?
PostPosted: Wed Apr 19, 2017 9:24 am 
Is there any way to add to the defaults?
or edit the existing tokens?


Top
 Profile  
 
User avatar  Online
Deity
 
Joined: Tue Nov 10, 2009 6:11 pm
Posts: 7948
Location: Bay Area
 Post subject: Re: "Default" resources ?
PostPosted: Thu Apr 20, 2017 12:38 am 
You can go to File | Add Resource Library and either select a local folder, zip file online or one of the MapTool optional resource libraries from there.

_________________
Downloads:


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic  [ 5 posts ] 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:

Who is online

In total there are 4 users online :: 0 registered, 0 hidden and 4 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 243 on Sun Nov 04, 2012 6:14 am

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests





Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

Style based on Andreas08 by Andreas Viklund

Style by Elizabeth Shulman