RPTools.net

Discussion and Support

Skip to content

It is currently Thu Jul 27, 2017 3:36 pm 




Forum rules


PLEASE don't post images of your entire desktop, attach entire campaign files when only a single file is needed, or generally act in some other anti-social behavior. :)



Reply to topic  [ 95 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Previous topic | Next topic 

  Print view

Author Message
User avatar  Offline
Demigod
 
Joined: Sun Feb 25, 2007 11:53 am
Posts: 3636
Location: MD
 Post subject: Re: Odd glitch with Maptool
PostPosted: Tue Sep 27, 2016 1:35 pm 
wolph42 wrote:
Im gathering that the latest launcher supports this issue already.

Great! It will be easier to have people check a box and see how it goes rather than add command line code.

_________________
Maptool is the Millennium Falcon of VTT's -- "She may not look like much, but she's got it where it counts."


Top
 Profile  
 
 Offline
Cave Troll
 
Joined: Thu Sep 13, 2012 1:56 am
Posts: 59
 Post subject: Re: Odd glitch with Maptool
PostPosted: Tue Sep 27, 2016 7:16 pm 
OP here

And checking the box in the dev version appears to have fixed the problem.


Top
 Profile  
 
 Offline
Kobold
 
Joined: Sat May 19, 2012 2:41 pm
Posts: 19
 Post subject: Re: Odd glitch with Maptool
PostPosted: Wed Oct 12, 2016 5:54 pm 
This D3d disable was what I posted earlier <_< I guess nobody wanted to try it.


Top
 Profile  
 
User avatar  Offline
Deity
 
Joined: Tue Nov 10, 2009 6:11 pm
Posts: 7751
Location: Bay Area
 Post subject: Re: Odd glitch with Maptool
PostPosted: Wed Oct 12, 2016 7:05 pm 
RevenantBob wrote:
This D3d disable was what I posted earlier <_< I guess nobody wanted to try it.

I just noticed the java options under the troubleshoot tab. *face palm*

_________________
Downloads:


Top
 Profile  
 
User avatar  Offline
Great Wyrm
 
Joined: Mon May 10, 2010 11:59 am
Posts: 1595
Location: Chicagoland
 Post subject: Re: Odd glitch with Maptool
PostPosted: Thu Oct 13, 2016 2:04 pm 
Glad the options fix issues for others as well, I almost didn't add it to the new launcher...

FYI: I had ran into the issue last year on Windows 10 on my main PC and one I remote in on. One required the d3d option and the other OpenGL.

Note, I no longer have the issue and suspect latest drivers fixed the issue. Currently running java 1.8.0_92 and Nvidia drivers 373.06 (and latest Win 10 & DX updates).

_________________
-Jamz
____________________
Custom MapTool 1.4.x.x Fork: maptool.nerps.net
More information here: MapTool Nerps! Fork | TokenTool Nerps! Fork
Custom TokenTool (version 1.0b33): TokenTool.exe


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic  [ 95 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:

Who is online

In total there are 4 users online :: 1 registered, 0 hidden and 3 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 243 on Sun Nov 04, 2012 6:14 am

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 3 guests





Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

Style based on Andreas08 by Andreas Viklund

Style by Elizabeth Shulman