RPTools.net

Discussion and Support

Skip to content

It is currently Tue Oct 24, 2017 1:01 am 






Reply to topic  [ 5 posts ] 

Previous topic | Next topic 

  Print view

Author Message
User avatar  Offline
Dragon
 
Joined: Thu Dec 23, 2010 12:12 am
Posts: 253
Location: San Antonio, Texas
 Post subject: Fixing token tool default borders?
PostPosted: Wed Apr 08, 2015 12:39 pm 
I have noticed a few token tool borders are showing the images around the border, and I know how to fix them thanks to the gimp/psp tutorial that is stickied, but how do you access them to edit them?

_________________
"I love being wrong, for if I was always right, there would be nothing left to learn, and that would be a world I would not want to live in."
-Benjamin Fisher
"Knowledge is knowing a tomato is a fruit; wisdom is not putting it in a fruit salad."
-Miles Kington
"Space is his favorite thing in the world!"
-Kayla Kros


Top
 Profile  
 
User avatar  Offline
Great Wyrm
 
Joined: Mon May 10, 2010 11:59 am
Posts: 1684
Location: Chicagoland
 Post subject: Re: Fixing token tool default borders?
PostPosted: Wed Apr 08, 2015 1:09 pm 
they should unzip to C:\Users\{ID}\.tokentool\overlays or such depending on os.

If you fix them post and I'll update Github for the next release.

_________________
-Jamz
____________________
Custom MapTool 1.4.x.x Fork: maptool.nerps.net
More information here: MapTool Nerps! Fork | TokenTool Nerps! Fork
Custom TokenTool (version 1.0b33): TokenTool.exe


Top
 Profile  
 
User avatar  Offline
Dragon
 
Joined: Thu Dec 23, 2010 12:12 am
Posts: 253
Location: San Antonio, Texas
 Post subject: Re: Fixing token tool default borders?
PostPosted: Sat Apr 11, 2015 2:19 am 
Here you go I didn't keep track of the ones I edited so I put them all in there, there is also one I added in a while back but, again, idk which that one was.

_________________
"I love being wrong, for if I was always right, there would be nothing left to learn, and that would be a world I would not want to live in."
-Benjamin Fisher
"Knowledge is knowing a tomato is a fruit; wisdom is not putting it in a fruit salad."
-Miles Kington
"Space is his favorite thing in the world!"
-Kayla Kros


Top
 Profile  
 
User avatar  Offline
Great Wyrm
 
Joined: Mon May 10, 2010 11:59 am
Posts: 1684
Location: Chicagoland
 Post subject: Re: Fixing token tool default borders?
PostPosted: Sat Apr 11, 2015 12:10 pm 
Thanks, I'll add em in and maybe a couple of others I've collected.

_________________
-Jamz
____________________
Custom MapTool 1.4.x.x Fork: maptool.nerps.net
More information here: MapTool Nerps! Fork | TokenTool Nerps! Fork
Custom TokenTool (version 1.0b33): TokenTool.exe


Top
 Profile  
 
User avatar  Offline
Great Wyrm
 
Joined: Mon May 10, 2010 11:59 am
Posts: 1684
Location: Chicagoland
 Post subject: Re: Fixing token tool default borders?
PostPosted: Fri Apr 24, 2015 11:04 pm 
Ok, I pushed those changes up to the Git Repo for the next build. Along with your new overlay, also added in a dozen or two new ones.

Also updated the splash screen although currently only my .exe build uses it.

Thanks for the overlay fixes!

_________________
-Jamz
____________________
Custom MapTool 1.4.x.x Fork: maptool.nerps.net
More information here: MapTool Nerps! Fork | TokenTool Nerps! Fork
Custom TokenTool (version 1.0b33): TokenTool.exe


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic  [ 5 posts ] 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:

Who is online

In total there are 3 users online :: 0 registered, 0 hidden and 3 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 243 on Sun Nov 04, 2012 6:14 am

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests





Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

Style based on Andreas08 by Andreas Viklund

Style by Elizabeth Shulman