RPTools.net

Discussion and Support

Skip to content

It is currently Tue Jan 23, 2018 9:06 pm 






Reply to topic  [ 1 post ] 

Previous topic | Next topic 

  Print view

Author Message
 Offline
Kobold
 
Joined: Tue Aug 06, 2013 9:41 am
Posts: 1
 Post subject: New user... can't get a map/campaign to load
PostPosted: Tue Aug 06, 2013 9:51 am 
Some assistance please. I'm a brand new user. Downloaded rptools recently and just started playing with it a few days ago. I created just a small map that I was planning on using as a trial run to get familiar with things. But now I cannot load it. I've tried creating a couple others and I can't load those also. The message that pops up says the campaign file is not readable by this version... message: Cannot construct sun.awt.geom.Order0 as it does not have a no-args constructor.
I downloaded the current version a month ago maybe... and have used no other versions.
Thanks for any help!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic  [ 1 post ] 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:

Who is online

In total there is 1 user online :: 0 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 243 on Sun Nov 04, 2012 6:14 am

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest





Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

Style based on Andreas08 by Andreas Viklund

Style by Elizabeth Shulman