RPTools.net

Discussion and Support

Skip to content

It is currently Mon Mar 27, 2017 5:32 am 




Forum rules


Posting now open to all registered forum users.



Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Previous topic | Next topic 

  Print view

Author Message
User avatar  Offline
Cave Troll
 
Joined: Sun Aug 10, 2008 8:29 pm
Posts: 91
 Post subject: Re: Feature: Auto Resize Map
PostPosted: Thu May 05, 2016 7:42 am 
dorpond wrote:
FYI: I tested out this cool feature in 1.4.0.2 for the first time. Cool stuff!

I did stumble across a bug though that seems to happen when I right click -> Auto Resize -> And then hold the right mouse down on the map and drag, instead of the left button.


That's kinda funny. I tended to accidentally hit the right click quite often, but all it did was move the upper left hand corner of the image to where the pointer was. But I don't think I held it down and dragged. I just don't remember. Still glad I found this though, getting 118 images to line up was a task (I actually missed a line in a row of images so I had to go back and do filler images to rest behind the main images). Doh! Still it looks great.

_________________
No matter what a GM plans for, the players are certain to find another way to do it


Top
 Profile  
 
User avatar  Offline
Great Wyrm
 
Joined: Mon May 10, 2010 11:59 am
Posts: 1544
Location: Chicagoland
 Post subject: Re: Feature: Auto Resize Map
PostPosted: Thu May 05, 2016 3:20 pm 
@dorpond, Don't do that. Fixed. :mrgreen:

Thanks, should be an easy fix. We need a bug reporter...

Ok, I opened one for you, you can track it here: https://github.com/RPTools/maptool/issues/49

_________________
-Jamz
____________________
Custom MapTool 1.4.x.x Fork: maptool.nerps.net
More information here: MapTool Nerps! Fork | TokenTool Nerps! Fork
Custom TokenTool (version 1.0b33): TokenTool.exe


Top
 Profile  
 
User avatar  Offline
RPTools Team
 
Joined: Thu Jun 01, 2006 1:05 pm
Posts: 5522
Location: Buffalo, NY
 Post subject: Re: Feature: Auto Resize Map
PostPosted: Fri May 06, 2016 7:15 am 
JamzTheMan wrote:
@dorpond, Don't do that. Fixed. :mrgreen:

Thanks, should be an easy fix. We need a bug reporter...

Ok, I opened one for you, you can track it here: https://github.com/RPTools/maptool/issues/49


Ha!
Glad I could help uncover something nobody would ever do :P ;)

_________________
How to use my bundled artwork (MT1.3B60+): http://forums.rptools.net/viewtopic.php?f=8&t=11759
Facebook: http://fb.com/billhartfitness


Top
 Profile  
 
User avatar  Offline
Cave Troll
 
Joined: Tue Jun 07, 2011 11:08 am
Posts: 76
Location: Canada
 Post subject: Re: Feature: Auto Resize Map
PostPosted: Fri Sep 23, 2016 9:35 pm 
This works awesome! I recently had a VERY troublesome map that I had trouble fixing and getting the already in-bedded grid lined up. I watched AM's vid and poof! The Village of Hommlet is now in sync! :twisted:

_________________
OOOHH ReGex....YOU BITTER-SWEET BEAST!!!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page Previous  1, 2

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:

Who is online

In total there are 2 users online :: 0 registered, 0 hidden and 2 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 243 on Sun Nov 04, 2012 6:14 am

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests





Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

Style based on Andreas08 by Andreas Viklund

Style by Elizabeth Shulman