RPTools.net
http://forums.rptools.net/

Init Tool Won't Load
http://forums.rptools.net/viewtopic.php?f=9&t=25156
Page 1 of 1

Author:  Eddie [ Sat Jun 14, 2014 9:53 am ]
Post subject:  Init Tool Won't Load

I used the search function to try and find an answer, but only two things for Maptool came up.

I just downloaded v. 1.1.b10. I went to the launch page from the website and right-clicked save as, etc.

I double-click on my desktop icon and get the below message.

Image

I turned McAfee off to try to isolate that. No difference. I'd appreciate any help you all can give.

Author:  jay [ Sat Jun 14, 2014 6:11 pm ]
Post subject:  Re: Init Tool Won't Load

Try downloading the zip file instead and running it locally. Your system is not letting the app run across the network.

Author:  Eddie [ Sun Jun 15, 2014 7:13 am ]
Post subject:  Re: Init Tool Won't Load

I started with the zip file. This is the error message I get with it.

Image

I must have misinterpreted the web start thing when I was searching for an answer. That said, I'd prefer to run the zip file locally. I have 1.1.b9 that works, I just can't seem to get b10 to.

Author:  jay [ Sun Jun 15, 2014 9:24 am ]
Post subject:  Re: Init Tool Won't Load

Try using the entire jar file name instead of the asterisk:
Code:
    javaw -Xmx128M -jar initiativetool-1.1.b10.jar run

Author:  Eddie [ Mon Jun 16, 2014 8:42 am ]
Post subject:  Re: Init Tool Won't Load

Thanks for the help, Jay, but I'm not sure what you mean. I'm not at my home computer now so I can't give you another screen shot, but I'm not typing in anything. I'm double-clicking on the files that downloaded and extracted from the zip. Do I need to be starting from a command prompt?

Author:  jay [ Mon Jun 16, 2014 9:55 am ]
Post subject:  Re: Init Tool Won't Load

Yes, or edit the .bat file

Page 1 of 1 All times are UTC - 6 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/