Search found 6 matches

by SpeedyBanana
Thu Nov 29, 2012 7:31 pm
Forum: D&D 4e Frameworks
Topic: 4e interactive sheet & utilities
Replies: 1726
Views: 108235

Re: 4e interactive sheet & utilities

I can't seem to get implements to work with powers. I'm not exactly sure what I'm doing wrong. In the power, I keep the bonus empty, and I make sure the power is used through the main hand weapon. In the main hand I equip a magic weapon with +1 damage. I figured because the power has no bonus (aside...
by SpeedyBanana
Wed Nov 28, 2012 2:47 am
Forum: MapTool
Topic: Resource Library Location?
Replies: 5
Views: 4831

Re: Resource Library Location?

I think it'll depend on your OS, but where your user data is kept under .maptool/resource *edit* I don't think it's a hidden folder though, just not in my documents or on your desktop. Win7 it's under C:\Users\[name]\.maptool. In XP it's under C:\Documents and Settings\[name]\.maptool. Thank you!
by SpeedyBanana
Wed Nov 28, 2012 2:26 am
Forum: MapTool
Topic: Resource Library Location?
Replies: 5
Views: 4831

Resource Library Location?

When you download image packs automatically using MapTools (the RPTools Library downloader)... where exactly do they get stored? I've downloaded a bunch of image packs using MapTools... they show up fine in the Resource Library... but I can't seem to find them anywhere on my hard drive. Are they sto...
by SpeedyBanana
Sat Nov 17, 2012 12:35 am
Forum: MapTool
Topic: Can't place new tokens, just replaces the first token...
Replies: 3
Views: 352

Re: Can't place new tokens, just replaces the first token...

Sounds like you're using the wrong MapTool version. There is b88 which is marked as broken that does this. I just noticed that now when I went to download a different version to see if that may fix the problem. I don't remember seeing the message about b88 being broken when I first downloaded it a ...
by SpeedyBanana
Fri Nov 16, 2012 9:15 pm
Forum: MapTool
Topic: Can't place new tokens, just replaces the first token...
Replies: 3
Views: 352

Can't place new tokens, just replaces the first token...

I know this problem has been brought up before, but I haven't been able to find a solution. When you place a token, everything works fine, but any token you try to place after the first won't work, it just re-place the first token you placed. Is there a fix for this? If not this kind of makes the pr...
by SpeedyBanana
Fri Nov 16, 2012 9:12 pm
Forum: MapTool
Topic: [1.3.b88] Incorrect tokens placed
Replies: 4
Views: 615

Re: [1.3.b88] Incorrect tokens placed

Is there actually a fix for this or not? I've clicked on your link but it's just a massive thread that points out the problem, and a million other problems with the program, I don't see a solution anywhere. Has this bug been fixed? If not I'm not sure how you can even use this program as essentially...

Go to advanced search