MapTool 1.3 Development Build 33

New build announcements plus site news and changes.

Moderators: dorpond, trevor, Azhrei, Craig

User avatar
Ryss
Dragon
Posts: 426
Joined: Sun Jun 15, 2008 1:12 pm

Post by Ryss »

OK, fixed.

User avatar
trevor
Codeum Arcanum (RPTools Founder)
Posts: 11311
Joined: Mon Jan 09, 2006 4:16 pm
Location: Austin, Tx
Contact:

Post by trevor »

Ryss wrote:OK, fixed.


darnit, slow down Ryss, I didn't even get a chance to read the post !
Dreaming of a 1.3 release

User avatar
thelevitator
Dragon
Posts: 963
Joined: Wed May 17, 2006 2:10 pm
Location: "The Biggest Little City In The World!"
Contact:

Post by thelevitator »

NO doubt! Ryss' avatar says it all! He's the guy on the left, and the bugs are the guy on the right! Love the 300 avatar btw Ryss!
"Neither hexes nor squares can confine me!"

James Anthony
"It's all in your head....."
http://www.spelz.net

Taragnor
Cave Troll
Posts: 95
Joined: Fri Feb 15, 2008 6:18 pm

Post by Taragnor »

trevor wrote:Curious, is your campaign small enough to email me (couple megs)?


I could send you mine. It's only like 1.64 MB since I just got finished with my map deletion that I do every few quests. So it should be very small.

What email address should I send it to?

User avatar
Ryss
Dragon
Posts: 426
Joined: Sun Jun 15, 2008 1:12 pm

Post by Ryss »

@trevor: If people hear what you say, they'll probably lynch you. :P

@thelevitator: Sweet avatar isn't it? Fell in love with it the moment I saw it.

BTW I've fixed "you can see the macros of the tokens you don't own in the selection tab" issue.

wrathgon
Dragon
Posts: 735
Joined: Wed Feb 06, 2008 10:28 am
Location: Guildford, UK

Post by wrathgon »

[quote="trevor"][quote="Ryss"]OK, fixed.[/quote]

darnit, slow down Ryss, I didn't even get a chance to read the post ![/quote]

lol you know your slacking trev when the bugs are being fixed before you ever read the posts lol, looks like he's after your job trevor heh.

nwelte1
Giant
Posts: 151
Joined: Mon Nov 19, 2007 10:52 pm

Post by nwelte1 »

Just played a game tonight and noticed the following:

1. Can't acces camp. properties (I see that was noted above)
2. No menu when I right click on a token. Therefore I can not save tokens or change states, clear facing or easily make things visible to players.
3. Double clicking on a token to access property dialog I notice the States tab is empty.
4. Zooming out issue. Not a freeze but major slow down.

MacPharlan
Giant
Posts: 172
Joined: Sat Jun 14, 2008 10:44 pm

same probs

Post by MacPharlan »

Same probs as others:
On a loaded campaign:
- cant access campaign props
- cant right-click on token



btw, how do I revert:)

User avatar
Ryss
Dragon
Posts: 426
Joined: Sun Jun 15, 2008 1:12 pm

Post by Ryss »

thelevitator wrote:

Code: Select all

 <b>CinEpic Roll =</b> [val = 1dF + 1dF + 1dF + 1dF]<br><br><b> Offensive Combat Skill = </b>[val + Weapon1 + Weapon1Speed + OffensiveStance + OpponentDefensiveStance + Injuries + MultipleOpponents + OffensiveCombatModifier]<br><b>Defensive Combat Skill = </b>[val + Weapon1 + Weapon1Reach + DefensiveStance + Injuries + MultipleOpponents + DefensiveCombatModifier]<br><b>Damage =</b>[val + ODF1 + Strength + Scale + Injuries + TotalDamageModifier]<br><br><b>DDF Bludgeoning = </b>[val + Agility + Scale + ArmorBludgeoning + Weapon1Parry + Shield + Injuries]<br><b>DDF Piercing = </b>[val + Agility + Scale + ArmorPiercing + Weapon1Parry + Shield + Injuries]<br><b>DDF Slashing = </b>[val + Agility + ArmorSlashing + Weapon1Parry + Shield + Injuries]


The code works perfect when I right-click on the token and select the attack. But when I try to use the macro tab, it asks me for every single token property. And with this macro, that can take a while! :lol:


Fixed.

User avatar
thelevitator
Dragon
Posts: 963
Joined: Wed May 17, 2006 2:10 pm
Location: "The Biggest Little City In The World!"
Contact:

Post by thelevitator »

RAWK! 8)
"Neither hexes nor squares can confine me!"

James Anthony
"It's all in your head....."
http://www.spelz.net

nwelte1
Giant
Posts: 151
Joined: Mon Nov 19, 2007 10:52 pm

Post by nwelte1 »

When I select a token the macros appear but I have to imput the values. I assume this is the same bug as the Lev. and has been fixed.

User avatar
UntoldGlory
Great Wyrm
Posts: 1649
Joined: Sun Mar 16, 2008 8:12 pm

Post by UntoldGlory »

You assume correctly.

User avatar
Steel Rat
Great Wyrm
Posts: 1758
Joined: Tue Jun 13, 2006 5:55 pm
Location: Oak Harbor, WA
Contact:

Post by Steel Rat »

Here's another B33 issue. I apologize if it's already been raised.

I loaded an existing campaign from B32. I know the right-click menu on tokens doesn't work, but double-clicking EXISTING tokens works. When adding new tokens, neither right-click nor double click works.

However, copying and pasting one of the existing tokens retains the double-click behavior.
Steel Rat
-----------
Helm's Deep RPG Network
Infinite Realities - RPG Supplements.
RPGMapShare.com - RPG Maps and Mapping objects.

nwelte1
Giant
Posts: 151
Joined: Mon Nov 19, 2007 10:52 pm

Post by nwelte1 »

I went back to .32 and learned the campaign files are not backward compatible. :cry:

salmelo
Giant
Posts: 210
Joined: Fri May 23, 2008 10:23 pm

Post by salmelo »

what is this about right clicking on a token not working? it works just fine for me, and I'm running b33.

Post Reply

Return to “Announcements”