Need Help (table)

Discuss macro implementations, ask for macro help (to share your creations, see User Creations, probably either Campaign Frameworks or Drop-in Resources).

Moderators: dorpond, trevor, Azhrei, giliath, jay, Mr.Ice

Post Reply
Kralulatsch
Kobold
Posts: 7
Joined: Tue May 10, 2011 2:10 am

Need Help (table)

Post by Kralulatsch »

I make a Card Deck out of a Table.
Can I become the Image over the Value Name not by the Range?

THX

User avatar
wolph42
Deity
Posts: 9779
Joined: Fri Mar 20, 2009 5:40 am
Location: Netherlands
Contact:

Re: Need Help (table)

Post by wolph42 »

Did you use a translator? I'm guessing that you want to know whether you can retrieve the table image not by the index number/range, but by the description field: no.
So you'll need to use e.g. a [switch :] in your code to make the translation.

Kralulatsch
Kobold
Posts: 7
Joined: Tue May 10, 2011 2:10 am

Re: Need Help (table)

Post by Kralulatsch »

Danke

Akodo Makama
Giant
Posts: 249
Joined: Mon Apr 20, 2009 9:31 pm

Re: Need Help (table)

Post by Akodo Makama »

wolph42 wrote:Did you use a translator? I'm guessing that you want to know whether you can retrieve the table image not by the index number/range, but by the description field: no.
So you'll need to use e.g. a [switch :] in your code to make the translation.


A while ago, a friend of mine remarked that the best foreign language to learn was "Google Translate Results".

Post Reply

Return to “Macros”