Question: running a macro from a link in a popup

Thoughts, Help, Feature Requests, Bug Reports, Developing code for...

Moderators: dorpond, trevor, Azhrei

Forum rules
PLEASE don't post images of your entire desktop, attach entire campaign files when only a single file is needed, or generally act in some other anti-social behavior. :)
Post Reply
McP
Kobold
Posts: 2
Joined: Fri Jun 12, 2020 7:28 am

Question: running a macro from a link in a popup

Post by McP »

Hi all.
It is possible to run a macro from a link like the one in the image? The token is on the object layer.

Image

User avatar
aliasmask
Deity
Posts: 8785
Joined: Tue Nov 10, 2009 6:11 pm
Location: Bay Area

Re: Question: running a macro from a link in a popup

Post by aliasmask »

Not directly. There are other ways to run things referenced on the map, but can be bit tricky. You can go to MapTool Discord and look up the drop-in #the-doors and that uses a method to manipulate map elements using a reference token on the map. But the simplest way is to put reference token on token layer players can then select and run a macro against.

McP
Kobold
Posts: 2
Joined: Fri Jun 12, 2020 7:28 am

Re: Question: running a macro from a link in a popup

Post by McP »

Thank you, i'll check that.

Post Reply

Return to “MapTool”