A question about multiple Token Properties

Thoughts, Help, Feature Requests, Bug Reports, Developing code for...

Moderators: dorpond, trevor, Azhrei

Forum rules
PLEASE don't post images of your entire desktop, attach entire campaign files when only a single file is needed, or generally act in some other anti-social behavior. :)
Post Reply
Idward
Kobold
Posts: 20
Joined: Sat Dec 08, 2012 8:11 pm

A question about multiple Token Properties

Post by Idward »

I've been looking around and I don't see it. Is there a way to arrange token properties to drop down lists?

I've created my property list and there is a large amount of background math that shouldn't need to be displayed. I'd like to be able to hide that data then organize the rest into fields such as "attack, defense, saves, basic" and so on.
Attachments
Example.jpg
Example.jpg (30 KiB) Viewed 534 times

User avatar
metatheurgist
Dragon
Posts: 347
Joined: Mon Oct 26, 2009 5:51 am

Re: A question about multiple Token Properties

Post by metatheurgist »

There's no way to organise the properties page. Might be something to suggest with the 1.4 team.

Idward
Kobold
Posts: 20
Joined: Sat Dec 08, 2012 8:11 pm

Re: A question about multiple Token Properties

Post by Idward »

Thank you. I will do that.

Post Reply

Return to “MapTool”