How do you launch it?

Thoughts, Help, Feature Requests

Moderators: dorpond, Azhrei, giliath

Post Reply
JCBarney
Kobold
Posts: 1
Joined: Sat Mar 06, 2010 5:47 am

How do you launch it?

Post by JCBarney »

Having downloaded all the tools, most of them has an icon which will run the command prompt and load up the software. DiceTool doesn't.

How do you run it?

squallcross
Kobold
Posts: 2
Joined: Sat Sep 03, 2011 9:33 am

Re: How do you launch it?

Post by squallcross »

I don't know too. If somebody can help us

User avatar
Azhrei
Site Admin
Posts: 12057
Joined: Mon Jun 12, 2006 1:20 pm
Location: Tampa, FL

Re: How do you launch it?

Post by Azhrei »

This was answered in the other thread: double-click the JAR file.

I suppose we should have a README file in there, huh? Some day...

Post Reply

Return to “DiceTool”