HERO System dice

Thoughts, Help, Feature Requests

Moderators: Azhrei, dorpond, giliath

User avatar
RPMiller
Demigod
Posts: 2555
Joined: Sun Jul 01, 2007 1:23 am

Post by RPMiller »

It is a small world after all... :wink:
You're just jealous 'cause the voices only talk to me.

ImageImage

User avatar
brad
Great Wyrm
Posts: 1233
Joined: Fri Apr 27, 2007 10:27 pm
Location: NY
Contact:

Post by brad »

I am unconvinced it is really Keith. He didn't sign the post with one of his special middle names. He never posts on the Hero boards without one. :wink:

User avatar
RPMiller
Demigod
Posts: 2555
Joined: Sun Jul 01, 2007 1:23 am

Post by RPMiller »

That may be just a Hero Forums thing. He posts over at the Cartographer's Guild without them all the time.
You're just jealous 'cause the voices only talk to me.

ImageImage

User avatar
brad
Great Wyrm
Posts: 1233
Joined: Fri Apr 27, 2007 10:27 pm
Location: NY
Contact:

Post by brad »

Well that's just disappointing. You're getting lazy Keith. :lol:

redwulfe
Kobold
Posts: 21
Joined: Tue Mar 24, 2009 6:19 pm

Re: HERO System dice

Post by redwulfe »

Any luck getting this to work? I would like to be able to calculate body damage off of damage dice.

Currently i can make an attack roll by using this {11:-1d6:-1d6:-1d6:<OCV>} and this gives me the total which is the DCV I hit. very useful. then I can get the total from the damage dice as usual but i would like for it to tell me the body done as well or is this just not possible?

Red

User avatar
RPMiller
Demigod
Posts: 2555
Joined: Sun Jul 01, 2007 1:23 am

Re: HERO System dice

Post by RPMiller »

You need to use the "Hero variables" on the rolls: Stun: [3d6h], Body: [3d6b]

Use them together as they are linked.
You're just jealous 'cause the voices only talk to me.

ImageImage

redwulfe
Kobold
Posts: 21
Joined: Tue Mar 24, 2009 6:19 pm

Re: HERO System dice

Post by redwulfe »

Do I have to import any type of files to get the standard Dice tools to understand this? I tried to put this into the tab but it give me parsing error.

User avatar
RPMiller
Demigod
Posts: 2555
Joined: Sun Jul 01, 2007 1:23 am

Re: HERO System dice

Post by RPMiller »

Not sure what you mean "put this into the tab." If you type that into the chat window, it should give you a result. If you want to make a macro, that will need to go into a token of some sort.

You may want to just use one the Hero frameworks that have already been built if you want to avoid reinventing the wheel. There is a framework for 5th and for 6th.
You're just jealous 'cause the voices only talk to me.

ImageImage

redwulfe
Kobold
Posts: 21
Joined: Tue Mar 24, 2009 6:19 pm

Re: HERO System dice

Post by redwulfe »

I wasn't using the maptool I was just using the dice tool by itself.

Post Reply

Return to “DiceTool”