Page 1 of 1

Random map at campaign load

Posted: Sun May 17, 2020 7:20 am
by Isaan
Hello everyone,

can someboby tell me why I'm always thrown on a random map on campaign load / server start / server sutdown?
Is there an option to set the start map?

I tried to use Google and the forum search, but never found anything about this. Am I the only one who has this issue? (at least it's not absed on the MapTool version. I tried 3 different versions.)

Thanks, Isaan

Re: Random map at campaign load

Posted: Sun May 17, 2020 1:38 pm
by taustinoc
It does that. You can control which map everyone starts on by creating a library token, and putting a macro on it called onCampaignLoad, and putting [h:setCurrentMap("Your Map Name")] in it.

Re: Random map at campaign load

Posted: Sun May 17, 2020 7:25 pm
by Phergus
You can also just hide every map but the one you want them to land on.